PanSophia is een School van Wijsheid. We werken mee om de oude wijsheid in een 21ste eeuws jasje terug te brengen in de samenleving.

pinkster-a1

 

Met onze activiteiten laten we mensen opnieuw kennismaken met het moederland, de moedertaal en het sacraal vrouwelijke. Dit is lang verborgen geweest, maar komt nu meer en meer terug in ons bewustzijn. De balans tussen hart en hoofd, binnenkant en buitenkant kan worden hersteld en zo ontstaat er meer harmonie in ons leven en in onze samenleving.

BOUW JE MEE AAN DEZE NIEUWE WERELD?

Jouw donatie is je liefde en devotie aan PanSophia, het is een vorm van liefde-energie om een nieuwe samenleving vanuit vrouwelijke waarden te helpen groeien. Gezamenlijk dragen we zo zorg voor de aandacht voor de vrouwelijke waarden in onze samenleving ten einde die in balans te brengen met de mannelijke en dat is belangrijk voor het heden en de toekomst.. Wij blijven daarover graag met jou in gesprek. Jaarlijks is er de Vrienden van PanSophiadag, waar je bij deze voor uitgenodigd bent!

Wij laten het vrij wat je wilt en kunt geven als donateur, € 50,- per jaar of meer stellen we zeer op prijs, maar minder mag ook (minimaal € 20,-). Wij zijn blij met jouw bijdrage. Je steun is onmisbaar voor de continuïteit en verdere uitbouw van de organisatie.


  • Ja, noteer mij als vriend/in van Pansophia

    • Bij een minimum donatie van € 50,- ontvangt u in 2018 het sprookjesboek 'Vrouw Holle en het gouden hart' van Annine van der Meer als welkomstgeschenk tijdens de voorjaarsconferentie van 17 februari 2018 of de najaarsconferentie op 27 oktober 2018.


    Je kunt de donatie ook overmaken op rekeningnummer: NL88TRIO 019.83.80.720 van de Triodosbank t.n.v. Stichting PanSophia te Zeist o.v.v. ‘donatie’. Vermeld daarbij alstublieft duidelijk je gegevens dan kunnen we je bereiken! Hartelijk dank!

    Het team van PanSophia